Výpočetní technika, software, kancelářská technika   







  
 
 
 
 

Povinné údaje

 
 
Firma (nebo jméno a příjmení):     Ulice a čp.:    
E-mail:    Město:    
Telefon:    PSČ:    
  Stát:    
  
 
Přístupové jméno je e-mailová adresa    Heslo: (min. 5 znaků)     
 
 
Ostatní údaje:
 
Preferovaná doprava:    
IČO:    Jméno:    
DIČ:    Příjmení:    
Bankovní účet:     / Mobil:    
Specifický symbol:    Fax:    
Dodací adresa: (nevyplňujte pokud je shodná s fakturační adresou)
 
Firma:     Ulice a čp.:    
Jméno:    Město:    
Příjmení:    PSČ:    
  Stát:    
 

Ochrana osobních údajů :

 Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchoduVeškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Odeslat“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. 

Potvrzením registrace kupující prohlašuje, že se seznámil s ustanoveními Obchodních podmínek a Reklamačního řádu a souhlasí s možností zasílání obchodních emailů na uvedenou adresu.
 


 
  
 
 
     
 
   Rychlé kontakty
 
  Telefon :  +420 774 713 224
 
  Email :    [email protected]
 
 
 
  Najdete nás na Facebooku
 
 
 
 
  Follow eSenzace on Twitter